top of page

Aangenaam.

_MG_5439STEFAN VAN RUIJVEN FOTOGRAFIE_edited.jpg

Opgegroeid op de Veluwe in een gezin met drie kinderen. We woonden buitenaf en als kind was ik eigenlijk altijd buiten te vinden, in de natuur en met dieren.

Na de middelbare school heb ik eerst de Pabo gedaan en daarna heb ik een studie cultuur en gedrag in organisaties gevolgd.


Ik heb gewerkt in (management-)functies in het onderwijs, in de kledingbranche, bij de overheid en vervolgens ben ik als zelfstandige gaan werken.

Ik volgde in binnen- en buitenland trainingen en opleidingen die mij elke keer weer meer inzicht in mijzelf gaven. En ook voor mij gold (en geldt)
'hoe meer ik dacht te weten, hoe meer ik
niet weet'.


Dat wat ik leerde wilde ik delen en ging ik overbrengen op anderen. Trainingen geven, Coachcafe's faciliteren, ontwikkelprogramma's begeleiden, organisatie advies werk doen, leiderschapsprogramma's modereren etc..

 

Dit resulteerde in 15 jaar lang bij ruim 150 organisaties en bedrijven binnenkijken, meewerken aan honderden projecten en duizenden mensen trainen en begeleiden. 

Rijk aan ervaring en een spreekwoordelijke rugzak vol met tools die ik dagelijks inzet.
En ook nu nog volg ik regelmatig opleidingen en trainingen. Zo rondde ik eind 2022 de Chetana training af en volg ik in 2023 de basisopleiding intuïtief ontwikkelen.

 

Sinds 2022 woon ik met mijn vriend en onze LabraDoodle, 3 katten en 8 alpaca's in het pittoreske Giethoorn. 

 

Ik hou van koffiedrinken en mooie gesprekken voeren.

Jij ook?

bottom of page